CECED Magyarország Egyesülés

 
Facebook
Tisztelt Olvasó!

A CECED Magyarország Egyesülés ezt az „e-hulladék” című aloldalt azért állította össze, hogy Ön minden, az elektronikai készülékekhez kapcsolódó hulladékgazdálkodási információt egy helyen megtaláljon.

A bal oldali menüsorban található témák közül választhat. Ha az információk, tájékoztatók elolvasása után kérdése marad, kérdése merül fel, vagy a tájékoztatáshoz észrevételt szeretne fűzni, írjon nekünk bátran, válaszolni fogunk Önnek!

Email cím: info@cecedhu.hu. A „tárgy”-hoz kérjük, írja be, hogy www.cecedhu.hu/ehulladek - kérdés/észrevétel.

Hasznos időtöltést kívánunk! 

A CECED Magyarország csapata

 

Gyártói információ!

A www.cecedhu.hu/ehulladek honlap a CECED Magyarország Egyesülés szellemi terméke. Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014 (VIII.1.) kormányrendelet 7.§ (4) bekezdés c) pontja alapján a www.cecedhu.hu/ehulladek weboldalt kizárólag a CECED Magyarország Egyesülés tagjai, illetve azok használhatják fel jogszabályi kötelezettség teljesítéseként, akik a CECED Magyarország Egyesülés erre vonatkozó írásbeli engedélyével rendelkeznek.

Amennyiben az Ön/Önök cége az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014 (VIII.1.) kormányrendelet 7.§ (4) bekezdés c) pontja alapján a www.cecedhu.hu/ehulladek weboldalt gyártói tájékoztatásként használni szeretné, kérését az info@cecedhu.hu email címen jelezze, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.